Fodbold

Hos I Sport Travel tilbyder vi et bredt udvalg af muligheder, når det gælder træningslejre inden for fodbold – lige fra topprofessionelle arrangementer for superligaklubber til breddeklubber og ungdomshold.

Vi har de rigtige kontakter til at sammensætte og skræddersy et perfekt forløb – uanset om det er vintertræningen for eliteholdet eller afslutningsturen for serieklubben.

En træningslejr under sydlige himmelstrøg med grønne træningsbaner og optimale træningsmodstandere, har gennem flere år været et must for de fleste skandinaviske eliteklubber.

Her på siden finder I nogle af de absolut bedste træningsdestinationer i Europa. Destinationer der kan tilbyde jer fremragende træningsfaciliteter, flotte hotelforhold og ikke mindst gode træningsmodstandere. Vi sender hvert år mange af de danske klubber på vintertræning i Sydeuropa og råder over nogle af de bedste anlæg og hoteller i både Spanien, Kroatien, Bulgarien og Tyrkiet. Samtidig har vi agenter og samarbejdspartnere i disse lande, der sørger for, at alle de faciliteter, der skal være på plads for afvikling af en professionel træningslejr, er til stede.

Vi tilbyder topprofessionelle arrangementer for superligaklubber, men også træningslejre for breddeklubber og ungdomshold. Vi har lavet disse arrangementer gennem mange år og har både erfaringen og de rigtige kontakter til at sammensætte et perfekt forløb – uanset om det er vintertræningen for eliteholdet eller afslutningsturen for serieklubben.

Vi bruger forskellige, særligt sydeuropæiske lande som trænings-destinationer. Så tag et kig på fodboldtræningslejrene via linket herunder, og hold jer ikke tilbage for at ringe til Hayrettin eller Michael Ilkay. De sidder parate til at hjælpe jer med jeres træningsophold.

For mere information kan I også kontakte os på info@isporttravel.dk eller benytte vores rejseforespørgselsformular – så sender vi et godt tilbud til dig.