I Sport Travel er et meget populært mål for grupperejser. Hvert år får vi besøg af over hundrede grupper, der kommer for enten at have en aktiv og social ferie, en seriøs træningslejr eller afholde en forretningskonference i inspirerende omgivelser.

Vi organiserer træningslejre for fodbold, tennis, golf, svømning og håndbold til flere forskellige destinationer i Europa, der kan blandt mange nævnes Spanien, Bulgarien og Tyrkiet.

Vi ønsker at give den bedste aktiv ferieoplevelse i verden, bygget op omkring sport, sund og aktiv livsstil og sociale aktiviteter.

For os er det vigtigt, at du oplever et højt serviceniveau. Hos I Sport Travel får du altid en fast kontaktperson, som følger dig gennem hele rejseforløbet. Din kontaktperson er let at komme i kontakt med, giver hurtig respons, og sikrer at de indgåede aftaler overholdes.

Vi er fuldgyldigt medlem af Rejsearrangører i Danmark (RID), Danmarks Rejsebureau Forening (DRF) og naturligvis Rejsegarantifonden (reg. nr.: 2523) – så du kan føle dig tryg.

Vores fysiske adresse er i København, men vi har hele verden som arbejdsplads. Desuden har vi et tæt samarbejde med lokale leverandører over hele kloden og et indgående kendskab til eventuelle kulturforskelle og lokale forhold, som bør tages hensyn til i det færdige oplæg for grupperejser og arrangementer.

Vi udvider konstant vores rejsetilbud med nye spændende destinationer og nye måder at rejse på, så du altid kan finde netop den rejse, du drømmer om. Hold øje her på hjemmesiden, og bliv opdateret om de nyeste rejser og de seneste tilbud fra vores rejsebureau.